Mage…

Ile/ March 31, 2011/ Ganduri/ 0 comments

A sosit și ziua asta. Ziua în care l-am dus pe Magellan la veterinar să fie castrat. N-a fost pe atât de greu pe cât aș fi crezut, deși oricum am avut emoții. Totul a mers bine și sper că așa va fi și în continuare, iar peste câteva zile sper că totul o să revină la normal. La capitolul părții amuzante îmi place la nebunie când merge cu spatele, doar-doar o sa reușească sa-și scoată pâlnia din cap.

Cum ziceam, toate merg bine și Magellan pare sa-și revină. E mai greu pentru el că nu poate să mănânce 24 de ore, dar deja au trecut mare parte din orele astea iar el s-a descurcat de minune. Sper după să pape mai bine și să se mai îngrașe putin. Nu, nuu, o să avem grijă să nu devină obez după castrare, doar că acum pare mai degraba un somalez :))

E târziu, iar eu sunt foarte obosită și iar a mai trecut o lună….

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.