Multitasking…

Ile/ January 18, 2011/ Bat campii...., Ganduri/ 2 comments

Cea mai buna perioada a mea din facultate a fost si cea mai aglomerata. Aveam 2 joburi, ma duceam la cursuri si seminarii chiar daca mai chiuleam din cand in cand, aveam iubit si aveam si timp destul sa ies la baut si sa merg la teatru. Plus ca mi-am luat toate examenele si toate restantele din ceilalti ani. A fost cel mai tare an probabil din punct de vedere al multitasking-ului. Se pare ca ma pricep la chestia asta. Se pare ca asa reusesc sa le fac pe toate mai bine, sa jonglez cu ele…

Saptamana asta nu se anunta prea aglomerata, dar a devenit treptat. Pentru ca nu am cum sa ajung lunea viitoare la sala am zis sa ma duc maine sa recuperez, deci o zi in plus de mers la sala saptamana asta. Vineri incep sesiunea si trebuie sa ajung inainte de vineri sa-mi platesc rata si sa imi iau legitimatia de intrare la examene. Mai trebuie sa si invat pentru primul examen, chiar si pentru al doilea, cel de duminica. Numai ca samabata dimineata trebuie sa ajung la sala si seara la opera si intre astea trebuie sa fac si un tort. Ca si cum toate cele de mai sus nu mi-ar fi rapit deja tot timpul, am o noua provocare. O buna prietena m-a rugat s-o ajut cu ceva bunatati pentru vineri. La cat sunt de aglomerata as fi putut sa zic nu, dar cum sa fac eu asa ceva. E ca un drog pentru mine. De fapt aici sunt chiar mai multe droguri si probleme. Nu pot sa refuz oamenii in general, prietenii in mod special. Nu conteaza ca eu ma dau peste cap si imi fac viata imposibila, trebuie sa-i ajut! Apoi chestia asta cu facutul de bunatati s-a lipit de mine mult mai bine chiar decat timbru de scrisoare. In perioada de dinainte de Craciun o cam luasem razna un pic la capitolul asta. Incerc totusi sa fiu mai rationala si sa ma abtin de la a face bunatati, mai ales cand nu are cine sa le mamance. Saracul Cip e incantat sa pape lucruri bune, dar nu poate sa manance el cat pot eu sa fac 😀 Plus ca n-as vrea sa ajunga la faza in care nu mai intra pe usa de burta :)) De data asta e vorba totusi de altceva. Nu ingras pe nimeni ci doar fac lucruri bune care vor fi mancate si savurate de o multime de oameni. Deci este exact ce-mi lipsea. Plus ca aveam ceva timp neocupat zilele astea pe alocuri si nu se face sa ai asa niste ferestre de timp :)) Totul trebuie foarte bine organizat, nici o secunda irosita. Exact cum imi place. Sper sa imi iasa si de data asta jonglatul cu toate taskurile. Trebuie doar sa ma gandesc la un mod de recreere cand am sa trag linie si am sa le termin pe toate. Am uitat oare sa spun ca vineri seara ies in oras, iar duminica direct de la examen plecam la tara si ne vom intoarce la marele fix cat sa apuc sa citesc ceva pentru examenul de marti?!

Stiu, stiu, e complicat rau si pentru mine. Nu vad cum ar putea altcineva sa inteleaga ceva din toata aglomeratia asta de cuvinte. Si da, stiu si ca am folosit de 3 ori in text “plus ca“. Se pare ca a devenit un fel de tic verbal al meu, pe care nu stiu de unde l-am preluat si nici cu ce sa-l inlocuiesc.

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. offff..first, invata sa zici “nu” daca nu ai timp:P second, mersi mult inca o data:D desi acum, citind postul ma simt si mai vinovata:P third, o sa te imbat cu masura vineri ca sa putem sa facem amandoua ce ne-am propus sambata..cheers:))

  2. Eu n-am scris lucrurile astea aici ca sa te simti tu vinovata!! Chiar imi face placere sa fac bunatati, you know that :))Nu-ti face griji, ma descurc eu cu toate 🙂 Plus ca nu-i asa rau sa fiu agitata…

    Cat despre vineri, bem noi cu masura, dar trebuie sa onoram cum se cuvine evenimentul 😀

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.