Searching…

Ile/ January 17, 2011/ Ganduri/ 0 comments

Exista anumite lucruri pe care nu le inteleg. Unul dintre ele este de ce nu pot fi asa cum mi-as dori. Nu vreau totul de-a gata, adica as vrea, dar am trecut de faza la care sa cred ca se si poate intampla asa ceva. Vreau sa muncesc pentru lucrurile pe care mi le doresc. Vreau sa muncesc ca sa ajung acolo si totusi nu o fac, si totusi nu reusesc. E oare clar ca nu mi le doresc asa de tare?! Sau mai poate exista si un alt raspuns? Poate mi le doresc asa de tare, dar sunt incapabila, sau poate mi le si doresc, sunt si capabila, dar mai exista si un al 3-lea factor pe care eu nu-l vad inca… Ce altceva ar putea fi?!

Daca e sa ma intrebi pe mine as zice si ca vreau si ca sunt capabila si totusi nu reusesc. Acum s-ar putea ca eu sa ma mint frumos cum ca vreau lucruri si sa nu fie asa. E foarte posibil, obisnuiesc sa mint. Daca chiar e asa, problema e ca nu stiu cum sa ma prind cu mata in sac.

Meditez la problema asta de mult timp si inca n-am aflat un raspuns. Inca mai caut… De ani si ani caut raspunsuri la tot felul de intrebari. Cateodata cred ca am gasit raspunsul corect si cateodata chiar asa e, dar sunt destule dati in care s-a dovedit ca ma si insel… N-am aflat de fapt cum sa fac sa ma inteleg mai bine, sa ma cunosc mai bine. In general suntem tentati sa spunem ca ne cunoastem cel mai bine pe noi insine, dar cred din ce in ce mai tare ca nu e asa. Ca suntem prea aproape de situatie pentru a o putea vedea clar. Nu am gasit inca cheia potrivita pentru a ma detasa.

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.