O zi…

Ile/ December 5, 2011/ Ganduri/ 3 comments

Ziua asta de luni mi s-a părut o zi bună, chiar dacă și-au scos colții ceva obiceiuri proaste. Nu le-am putut face față tuturor, dar măcar așa un pic m-am luptat cu câteva… Ar trebui să dorm la ora asta, dar știu că mâine dimineață am să găsesc cadourile de la Mos Nicolae oricum.

Aș putea zice despre mine că sunt un copil cuminte din moment ce n-am primit niciodată nuiele și parcă am primit tot timpul ceva cadouri. Am avut grijă anul ăsta să am în cizme cadouri chiar dacă sunt singură acasă, așa că abia aștept dimineața de mâine să dau cu ochii de ele. CHiar dacă eu cu mâna mea le-am ales și chiar dacă eu cu mâna mea le-am pus acolo sunt destul de convinsă că mâine dimineață când am să mă trezesc și am să dau cu ochii de ele pe hol am să mă bucur. Sper doar să nu le mănânce tacticos MAgellan toata noaptea. Nu, cadourile nu-s de mâncare, cel puțin nu pentru mine. El s-ar putea să fie de altă părere :))

Mai văd mâine cu ce moară de vânt mă mai lupt și ce bunătăți și pentru cine mai fac…

Noapte frumoasă… Să fiți cuminți…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

3 Comments

  1. Tare faza cu pus cadouri singura pentru tine!!!! :)) La asta nu ma gandisem :p… Le-a mancat Magellan pana la urma sau nu? :p

    1. Nu te-ai gandit sa-ti faci cadouri singura???? Niciodata? Sau doar nu te-ai gandit sa ti le pui in cizme de Mos Nicolae?? Nu le-a mancat! E un domn! 😀

  2. Ahhh sa-mi fac cdouri singura da…dar nu sa mi le pun in cizme de Mos Nicolae, sau sub brad de Craciun etc… :p

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.