Vreau…

Ile/ December 4, 2011/ Ganduri/ 0 comments

Am descoperit de ceva vreme că am ceva probleme cu atenția, adică sufăr măcar uneori de un fel de deficit de atenție. Mai ales când trebuie să fac ceva ce nu-mi place sau să fiu atentă la ceva ce nu-mi place. Poate nu e deficit de atenție, poate e doar o smecherie să fac orice altceva decât ceea ce trebuie. Nu știu, dar studiez pentru că încerc să mă curăț de toate obiceiurile proaste și constat că sunt cam multe rău.

Azi ar fi trebuit să citesc tot felul de lucruri, dar evident n-am făcut-o prea mult pentru că obiceiurile astea proaste nu se dau duse asa ușor… Mai e și mâine o zi. Sper eu o zi mai bună. Am să încerc să fac lucruri, dar sper eu că nu chiar pe toate, pentru că ăsta e un alt mare obicei prost al meu, nu fac lucrurile la timpul lor și la final se strâng foarte multe lucruri de făcut, iar eu ajung la gesturi de-a dreptul hei-rupiste, ceea ce nu e bine, ori pentru că nu-mi iese și atunci mă supăr, ori îmi reușesc și la final deși teoretic fericită, cad lată de oboseală.

Am început să studiez chestia asta cu obiceiurile proaste din cauza mâncatului de prostii, dar am constatat, deși n-am făcut o analiză foarte amănunțită, că am multe obiceiuri proaste 🙁

Nu-i grav! Mă tratez! Nu-i timpul pierdut…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.