Agitatie…

Ile/ October 16, 2010/ Ganduri/ 0 comments

Sunt atat de obosita… Incredibil.. Noroc ca ziua de azi se termina si pot sa si dorm. Azi am facut cam tot ce mi-a propus, dar ziua de maine cred ca o sa fie si mai agitata. Dimineata sunt decisa sa mai fac niste biscuiti (cred ca am innebunit cu biscuiti astia 😛 ) si daca am timp si chef s-ar putea sa fac si unii diferiti cu stafide. Mai pe la pranz o sa mergem in vizita la ai mei si seara mergem la teatru.

Intrebarea cea mai grea este cand o sa am timp sa scriu derspre Paris :))) Spre norocul meu am incropit un fel de text si probabil o sa apuc sa-l public maine la o ora oarecare. Dar daca n-am sa ajung sa fac asta maine speranta nu este pierduta de tot. Luni dimineata inainte sa plecam la Riga, in timp ce mai arunc cate un cioorap si ce-o mai fi prin bagaj, o sa apuc sa scriu despre Paris. Nu de alta, dar sunt nerabdatoare sa vad si orasul care este supranumit Parisul Nordului.

Daca o sa am vreodata rabdare mi-am propus chiar sa fac o paralele intre Paris, Parisul Nordului si eventual si Micul Paris. In aceasta ordine de idei sper ca incepand cu 18 noiembrie sa-mi planific niste zile pentru a vizita Bucurestiul. Sa incerc sa vad orasul in care m-am nascut si unde traiesc de atunci incoace cu ochii unui turist. Poate imi si reuseste. Astept propunei de ce e de vazut in Bucuresti.

Pana una-alta… Noapte frumoasa!

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.