Floare de cactus…

Ile/ October 17, 2010/ Culturale/ 0 comments

Nu stiu daca am timp sa va povestesc despre piesa de teatru pe care am vazut-o in asta seara la Metropolis, despre o pizza si un vin baute cu un prieten bun…

O sa incep cu teatrul. In timp ce eram in toiul actiunii la piesa de teatru mi-am dat seama ca pe langa povestile din vaiata reala care par la un moment dat sa semene mai mult sau mai putin cu piesa de teatru, stiam si un film cu o aceiasi idee generala. Pe parcurs ma gandeam ca in film personajul principal masculin era doctor si zic: aoleu si asta e doctor. Dupa imi dau seama ca amandoi erau dentisti. La faza cu blana de vizon am realizat ca era strict aceiasi poveste.

Sursa foto: Teatrul Metropolis

Idee generala este: un domn mai in varsta umbla cu o tinerica si o mintea ca e insurat si ca are 3 copii. Domnisoara era teribil de incanta ca barbatul n-o mintise si ii spusese de la inceput ca e insurat. El teribil de amorezat se gandeste dupa ce ea incearca sa se sinucida din cauza lui, s-o ia de nevasta, numai ca avea probleme cum sa scpae de nevasta imaginara. De aici se tese o intreaga poveste plina de multe minciuni si mult umor pentru spectator.

Am fost placut surprinsa de evolutia celor 2 tineri actori: Cristiana Raduta-Bobic si Ionut Adascalitei.

Sursa foto: Teatrul Metropolis

Nu mai spun de evolutia Adelei Marculescu si cea a lu Damian Crasmaru… 🙂

Filmul in original se cheama Cactus Flower si este cu Walter Matthau, Ingrid Bergman si Goldie Hawn si este din 1969. Merita vazut in caz ca n-ati facut-o pana acuma.

Despre pizza si vin cu prietenul bun nu pot decat sa spun ca sunt pentru a nu stiu cata oara placut surprinsa…

Noapte frumoasa!

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.