Make It Happen… Today!

Ile/ January 4, 2016/ Ganduri, Provocari/ 3 comments

MakeItHappenToday

2016! An nou! Despre ce să fie anul ăsta cel mai nou din viața mea?

Am avut niste dorințe pentru 2015 și unele s-au întâmplat cumva. Nu toate, nu așa cum ar fi trebuit până la capăt, dar sunt o optimistă. A fost un an bun și frumos cumva. Am stat mult la mare, cum nu aș fi crezut. Ne-am mutat până la urmă într-o căsuță drăguță cu o curte mică (chiar două) și șemineu. Am avut cea mai frumoasă atmosferă de sărbătoare și cel mai frumos brad la noi acasă. A fost primul an în care am făcut Crăciunul și Revelionul la un ”acasă” care nu a fost în România și, deși departe de familie și prieteni, a fost foarte frumos. Cei drept distanțele se scurtează mult pe skype și poți fi împreună chiar dacă nu alături.

Am slabit și deși nu am slabit de tot, căci mai am de scăpat de destule kilograme, sunt mai slabă decât la începutul anului trecut și am depășit niște praguri psihologice importante. Mai am de muncă, dar sunt pe drumul cel bun și abia aștept să treacă și sărbătorile pe stil vechi ca să mă pot întoarce la o viață cu mai puține calorii și kilograme.

Sport n-am făcut la modul la care tot sper, dar am făcut mișcare, fac mișcare și sper să fie din ce în ce mai bine!

Cu blogurile n-am avansat deloc, ba chiar s-a înrăutățit situația, dar tot mai sper că la un moment dat o să-mi revin și o să revin!

Cu lenea nu știu cum stau. Probabil nu mai bine. Pozele tot neorganizate sunt, cumva ca și viața mea haotică. O să mai dureze și aici ceva până lucrurile se vor schimba. Engleza… oh, engleza… Nu-i rău, dar nici bine… Torturile tot pentru mine și ai mei le fac, dar visul de a ajunge să fac și pentru alții e tot acolo.

A fost iarăși mult timp pierdut, mult mai mult decât trebuie, dar cum ziceam, sunt o optimistă. Sper că treptat lucrurile se vor schimba. Am citit, dar nu cât aș fi vrut. Am trăit totuși parcă mai mult.

2016! Ce vreau pentru 2016? Mai multe provocări! Vreau să mă provoc la mai multe lucruri de care să mă țin! Așa aș da dovadă de ceva organizare și perseverență. În 2015 am început și încercat lucruri, sper că 2016 va fi mai harnic de atât și eu mai organizată.

O listă nouă de dorințe nu mai fac pentru că cea din 2015 e încă la fel de bună. Nu cred că nu am realizat ce scrie acolo pentru că nu e realizabil. Cred că se poate și am să încerc în continuare sa fac ceea ce trebuie. 2015 mi-a arătat că totuși se pot schimba lucrurile și asta o să continui să fac! Poate nu merg la viteza pe care mi-aș dori-o, dar sunt lucruri pe care trebuie sa le fac mai pe îndelete ca să si reziste, nu să se spulbere totul la prima adiere de vânt imaginară.

Sunt optimistă în 2016 oricât de greu ar fi asta! Sper să-mi aduc amite mereu să fac bine. Bine pentru mine și pentru alții!

Ideea de bază ar fi, desigur, să nu mai aștept ziua de mâine pentru nimic și nici să nu mă mai uit în urmă atât de mult și atât de inutil… Today…

 

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

3 Comments

  1. La multi ani! Un An Nou cu tot ce-ti doresti! Pup. Sa-ti bifezi toata lista, mai ales punctul ala cu revenitul pe bloguri 😉

    1. Mulțumesc! :* pe toate sper să le realizez! Și ție tot ce-ți dorești! La mulți ani!

  2. Pingback: This is the time of my life... - Gânduri despre orice...

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.