Seară frumoasă…

Ile/ January 4, 2014/ Ganduri/ 0 comments

Pahar cu vin rosu

Zilele astea mă tot gândesc cum să-mi organizez anul ce tocmai a început și mai ales cum să nu mai repet greșelile anului trecut. Să învăț ceva din bazaconiile pe care le-am făcut ca să nu trec prin viață ca proștii, neînvățând nimic din proprile-mi greșeli și repetându-le la infinit! Am exagerat un pic cu lucrurile de tot felul la sfârșitul anului trecut și mi-am dat seama că nu e bine, că trebuie să mă organizez altfel, că trebuie să-mi aranjez un pic altfel prioritățile și poate să mă iau mai puțin în serios atunci când situația o cere.

Sigur că am în minte niște lucruri anume, dar nu-i momentul să le discut acum. O să vină și vremea asta mai târziu.

Am lăsat la o parte tot felul de lucruri și am ieșit la plimare în piața de Crăciun de la Univeristate. Da, știu Crăciunul a trecut, dar eu n-am ajuns mai devreme de seara asta să văd căsuțele cu tot felul de dulcegării, vin fiert, cârnați și suveniruri diverse.

Nici luminițele orașului nu prea le-am văzut până în noaptea asta și trebuie să recunosc că  nu prea m-au dat pe spate. Nu știu ce anume le lipsea, cum mi-ar fi plăcut să fie, dar știu sigur că de-a lungul anilor am văzut luminițe mult mai frumoase. Le-am pozat oricum, mai mult pentru am mai învăța să fac poze luminilor noaptea.

Am sfârșit prin a mânca ceva bun și a mai bea niște vin roșu… Noapte bună!

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.