Zilele astea…

Ile/ March 16, 2012/ Ganduri/ 0 comments

Zilele astea sunt în mare formă și nu știu de ce. Nu pot decât să bănuiesc primăvara și sper să nu îmi dea nimeni cu nimic în cap că iar am adus vorba de ea. Azi am stat la soare în parc cu fundu’ pe un fel de scaun șezlong și cu cracii în sus pe un alt scaun, adică am făcut plajă. În parc. Îmbrăcată! Da, sigur că în negru, îmbrăcată în negru am stat la soare să mă bronzez pe față și pe mâini și pe gât la nici mai mult, nici mai puțin de 23 de grade. Cool, nu?

Da, cam asta am făcut zilele astea. În rest nu mai știu ce-am mai făcut. Se apropie de sfârșit vacanța mea la Paris și trebuie să fac ce mai am de făcut, să văd ce mai am de văzut.  Din păcate am auzit că n-o să mai fie așa de cald, dar mă descurc eu. Azi e totuși grozav de bine!

Când mă întorc acasă am niște treburi, deci sper cumva să fiu bine în continuare până prin mai când cică îmbătrânesc iar și mai văd atunci cât de tragic e totul.

Sper cumva să rămân așa bine, așa cum sunt acum. Nu poate nimeni să-mi promită asta, dar mă gândesc că or să mă ajute pereții mei galbeni de acasă. Mi-e dor de ei 😀 și mai ales de felul în care îi luminează soarele și mai tare.

O poză drăguță mi-e lene să caut și nici nu prea am făcut zilele astea, așa că azi n-avem poză. Dacă vreți ceva bun de papa vă recomand orezul ăsta cu legume și cărne de curcan proaspăt pus pe blog. Mai găsiți pe acolo și alte bunătăți, vă asigur.

Acum mă întorc la cafeaua mea și la niște bloguri pe care le frunzăresc și mai încolo fug să mă bălăcesc în niște brânză, aka să mănânc fondue aux trois fromages…

Seară faină…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.