Planuri…

Ile/ February 20, 2011/ Ganduri/ 0 comments

Ora e târzie, deci e timpul să scriu pe blog. N-am avut o săptămână prea grozavă. Asta ca să nu zic că a fost chiar rea. Am vegetat destul de mult. N-am facut mare lucru, iar tot ce am facut, au fost mai mult prostii. Mai nimic din ce trebuia. Din ce e bine. N-am fost depresivă, n-am fost supărată, doar lipsită total de chef.

Aveam în minte mai devreme gânduri pe care vroiam să le scriu și erau haioase. Între timp mi s-a facut mai somn și nu le mai știu 😀 Vroiam să fac planuri după ce scriam pe blog, dar nu sunt convinsă că o să mai fiu capabilă. Poate e mai bine doar să dorm și să pornesc la drum mâine fără prea multe planuri. Nu a dat rezultate pana acuma nici cum. Fără măcar să ma gândesc ce-ar trebui să fac, sunt șanse mari sa sfârșesc iarași prin a nu face nimica. Sunt touși un om perseverent, nu-mi pierd speranța nici acum 😀

Noapte frumoasa cu sau fără planuri… O scoatem noi până la urma la capăt…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.