Another day…

Ile/ January 7, 2011/ Ganduri/ 2 comments

Am tras tare si cu tot cu teava si pereti distrusi si pusi la loc si cu o chiuveta inca nefunctionala, azi am reusit sa fac o tarta cu mere si o inghetata de vanilie. Numai bune sa mearga impreuna pentru a-l sarbatorii pe tata. Ar fi fost frumoasa si o poza apetisanta, dar n-a fost sa fie.

Au trecut sarbatorile. Gata! Acum nu mai exista scuze si nimic. Am impresia ca abia acum incepe anul nou. Ca acum trebuie sa trag linie si sa ma apuc de treburi. Vreau doar sa pun totul la locul lui si sa incep sa fac ceva. Acum, maine, luni vreau sa le incep pe toate. Am impreisa ca ce ma impiedica cel mai tare e frigul si zapada de afara. As vrea sa fie primavara. Mi se pare mult, muult prea devreme sa incep sa ma plang ca vreau primavara, asa ca incerc sa ma abtin. Doar am impresia ca mi-ar fi mult mai frumos si placut. Mai bine totusi ca e iarna. Pana la primavara ar trebui sa fi facut deja cativa pasi 🙂

So, asteptand primavara sper sa incep sa inmuguresc inaintea copacilor… (cam stupidutza comparatia asta :-P)

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. La multi ani pt tatal tau! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de si cu el !

    1. Merci mult, Larisa! :*

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.