Despre ce mai fac…

Ile/ October 9, 2010/ Ganduri/ 0 comments

Am promis o poveste despre Paris, dar normal, n-am ajuns s-o scriu inca. Am facut totusi primul pas in sfarsit si m-am apucat sa triez un pic pozele si sa le impart pe categorii. Merge greu in primul rand pentru ca sunt multe poze. Chiar foarte multe. Totusi o sa-mi gasesc timp macar pana plec la Riga sa si scriu, sa va si arat poze. Odata ce pozele vor fi impartite, lucrurile vor merge mai usor.

In rest Magellan a facut 5 luni si l-am dus sa-i taiem gherutele. E un pic suparat acuma ca nu mai merge sa ne zgarie, dar probabil o sa-i treaca pe masura ce o sa-i creasca si o sa ne chinuie iar :))

Cum am scris si ieri, am rezolvat macr in parte problema frigului de afara cu un barbat care tine de cald. A starnit ceva controverse acest aspect, dar mie mi se pare rezolvarea perfecta. As spune chiar singura solutie viabila de pana acuma 🙂

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.