M-am intors…

Ile/ September 30, 2010/ Ganduri/ 0 comments

M-am intors de la Paris cu o multime mare de poze, cu multe, multe amintiri, cu dorinta de a mai merge acolo (am mai lasat destule de vizitat si pentru alte dati). Zilele viitoare o sa sortez pozele si o sa apara si ele. Daca o sa fiu suficient de harnica o sa va povestesc macar pe scurt despre cum a fost, despre ce am vazut, despre ce mi-a placut.

Acasa ma astepta mieunatorul dornic sa fie luat in brate. S-a lipit de mine instant cand l-am luat in brate si torcea si nu se mai oprea. A avut mama grija de el cat am lipsit eu, dar el tot nu m-a uitat si chiar a fost foarte fericit sa ma primeasca inapoi cu el in casa 😀 chiar daca asta ii aduce lui tot felul de interdictii :-p

Maine este 1 octombrie si plec la drum cu ultimul an de facultate. Teoretic vorbind, sper ca si practic, sunt cu situatia scolara la zi, adica am toate examenele luate si am inclusiv notele la practica 🙂

Incerc sa-mi revin cu toate si sa ma readaptez la viata de aici, nu ca am stat plecata atat de mult 🙂
Oricum peste vreo 2 saptamani plecam intr-o noua vacanta. Deja a inceput sa-mi placa rau treaba asta cu umblatul, nu m-as mai intoarce acasa :))

El este Magellan si ghemul lui de sfoara 😀

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.