M-am săturat de bunele intenții…

Ile/ May 28, 2013/ Ganduri/ 0 comments

De fiecare dată când mă enervez și nu am cui sau unde să-mi strig enervarea îmi aduc aminte de blog. După îmi aduc aminte că sunt niște oameni care îmi citesc blogul și că s-ar putea să nu fie cel mai bun loc de urlat. Apoi îmi aduc aminte că am lăsat blogul cam în paragină și nu prea îl mai citește nimeni, deci pot să urlu cât vreau. Până la urmă renunț la scris și de cele mai multe ori rămân doar cu urletul interior. M-am enervat!

Da, azi m-am enervat mai întâi puțin, apoi mai mult, apoi acum mi-am amintit că de fapt sunt foarte, foarte nervoasă. La dracu cu bunele maniere, cu bunele intenții, cu toate! M-am săturat de bunele intenții ale altora care se întorc împotriva mea și eu trebuie să lupt până nu mai pot cu ele. Da!! M-am săturat! Și la dracu cu toți cei care nu mă înțeleg, care mă cred nebună sau la ciclu!

Toate au o limită și nu văd de ce eu nu pot avea. Nu pot să înțeleg de ce nu mă aude nimeni, de ce nu mă crede nimeni, de ce nu sunt luată în seamă? De ce dacă eu tratez oamenii cu bun simț, ei nu mă pot trata la fel?

De ce dacă explici de nenumărate ori un lucru unui om el tot ca el face? Din punctul meu de vedere există doar două variante: ori e bătut în cap și nu pricepe, ori e mega-ultra-nesimțit până în măduva oaselor și nu face altceva decât să își bată joc de tine. Da, și toate astea ascunse doar sub bunele lui intenții. Da, e normal să fi nesimțit și să-ti bați joc de altul și de nervii lui doar pentru că tu ești un dobitoc care zici că ai bune intenții.

M-am săturat! Serios! Până când? Ce trebuie să fac să fiu luată în serios, să înțeleagă cineva că eu nu mai pot așa? Chiar trebuie să mă dau cu capul de pereți pentru că unii sunt prea tâmpiți sau prea nesimțiți să înțeleagă?? De ce mi se cere doar mie să înțeleg și pe mine nu mă înțelege nimeni?

Nu, nu vreau să îmi pierd mințile și nici nu vreau să mă dau cu capul de toți pereții! M-am săturat să fiu eu de bun simț și să las de la mine. Să lase și alți! M-am săturat de atâta ipocrizie și de atâta nesimțirre.

Eu atâta putere am avut de înțelegere, nu mai am! S-a terminat!

Da, scrisul ajută să te descarci, dar dacă până la urmă tot nu spui nimănui lucrurile astea, sau mai ales nu le spui cui trebuie, tot degeaba e și tot cu paharul plin rămâi!

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.