Început de lună…

Ile/ November 1, 2011/ Ganduri, Vacanta/ 2 comments

E târziu și eu trebuie să mă culc, dar nu pot să ratez momentul să mai înșir aici câteva cuvinte.

Sunt la Paris de o lună. Am plecat de acasă pregătită să rămân aici trei săptămâni și întâmplarea (sau poate soarta sau mai știu eu cine) a făcut să mai rămân încă patru. Acum au trecut deja patru și deja încep să întrezăresc sfârșitul. Nu vreau încă să mă gândesc la întoarcere așa că mă gândesc la zilele care mă așteaptă și pentru care mi-am pregătit o alergătură destul de mare.

Ziceam că sunt la Paris de o lună, iar în tot acest răstimp am văzut un singur muzeu (Musée d’Orsay) și Ménagerie du Jardin des Plantes. În rest m-am plimbat pe străzi, prin parcuri, chiar și printr-un cimitir. Am mai revăzut totuși si interiorul de la Notre-Dame de Paris și Sacré Coeure. În rest, sigur că numai mergând pe străzile din centru dai cu ochii de toate minunățiile posibile, de toate palatele, muzeele, bisericile, podurile și așa mai departe… Ești oricum într-un mare muzeu, chiar dacă nu foarte curat.

De mâine însă mi-am făcut un program mai clar de alergătură prin o parte din muzeele Parisului. Am să revăd din ce-am văzut și anul trecut, am să văd și lucruri pe care nu le-am mai văzut. De miercuri până duminică mă așteaptă un program destul de încărcat. Sper să reușesc să văd cât mai multe și cu puțin noroc, dacă n-am să fiu chiar extrem de obosită, am să povestesc și pe blog despre alergăturile mele.

Anul treuct am scris foarte greu și destul de puțin despre experienta mea în Paris. Nici anul acesta nu m-a tras prea tare ața să scriu până acum, dar poate reușesc totuși să povestesc câte ceva.

Acum e târziu și mă culc… Noapte frumoasă…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. pai noi te incurajam;)

    1. Merci! Sunt frântă de oboseală… :-s

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.