Ce mai fac zilele astea…

Ile/ July 17, 2017/ Ganduri, Jurnal/ 0 comments

Long time no see…
Iar au trecut secole de când nu am mai scris pe blog și viața mea s-a mai schimbat parcă de un milion de ori.
Lucrez mult spre foarte foarte mult. Nu mi se pare că sunt prea bună la ce fac, dar mă străduiesc cum pot. Nu știu dacă fac destul, dar cumva epuizarea fizică tinde să mă prindă din urmă. Încerc să o tratez si pe asta și pare că merge cumva. Oricuma r fi mai am o săptămână până la concediu și sper să o scot la capăt cât se poate de onorabil. Nu pot cere mai mult de atât.

Ieri am fost liberă după 5 zile care au adunat 56,5 ore de muncă, ceea ce practic înseamnp tot atâtea ore de stat în picioare. Am copt niște vinete și niste baghete și am mâncat prima salată de vinete din vara asta. Bun! Am ieșit pe seară în Manchester să mâncăm și pe drumul de întoarcere cât mai ocolit am mers cu geamul deschis, am ascultat muzică și am fost fericită. Mersul cu mașina (desigur nu conduc eu, deși foarte recent mi-am schimbat permisul de conducere din ro cu unul de aici) pe înserat și ascultatul de muzică îmi dă o senzatie de pasăre care zboară.

Azi am reuși în sfârșit să mutăm niste plante în ghivece mai mari, să mai aruncăm niste seminte prin brazda de flori și prin jardiniere și să mai aranjăm grădina.

Sper din tot sufletul să reușesc să gătesc ceva mâncare gustoasă pe acasă în săptămâna asta că tare am impresia că nu mă alimentez cum trebuie. Chiar acum, în timp ce stau cu leptopul la măsuța din curte am două baghete la copt și pe aragaz se termină de gătit un fel de pollo alla cacciatora, pe care, cine știe, poate îl postez pe celălalt blog.

La vechiul meu job, deși aveam un program mult mai omenesc, nu am reușit să mai scriu deloc pe blog. Am reușit să trăiesc cât de cât normal, să ieșim în oraș, să mai fugim pe undeva din când în când și mai găteam pe acasă. Acum parcă sunt mai pierdută ca atunci, dar si muncesc mult mai mult în prezent. Am început eu ușor cu nu prea multe ore, dar săptămâna trecută a fost infernală.

Cum ziceam, mai avem doar o săptăâmână până la concediu. N-avem un plan prea clar, dar ne-am luat cazare într-un loc tare draguțel pentru prima săptămână, iar în a doua sperăm să facem un fel de scurt road trip prin Scoția. Timpul pentru concediu parcă nu e niciodată destul, dar vorba aia: facem ce putem cu ce avem….

S-auzim numa’ de bine…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.