Sport si engleza…

Ile/ February 8, 2011/ Ganduri/ 0 comments

Din seria psihanalize si amintiri azi avem: sport si engelza. As putea sa adaug pe lista si miercuri, dar mai vedem. Cat am fost eleva, fie de generala, fie de liceu, am chiulit mult spre foarte mult de la orele de sport. In liceu pe langa sport am adaugat si engleza. De la alte ore nu chiuleam. Ba ca sa pastrez adevarul istoric, chiuleam intr-a 12-a de la franceza, dar asta nu face decat sa intareasca povestea mea intr-un fel.

N-am urat vreo alta materie in afara de limbile straine si sport. Si franceza si engleza mi-au fost antipatice. Chiulitul de la ore era mai mult o chestiune de frica, de cat de frica mi-era de profesoara. Cu cat frica era mai mare cu atat mai multe absentele.

Acum au trecut mai mult de 10 ani. Merg la sala de buna voie si nesilita de nimeni, iar de maine ma apuc sa invat engleza. Ce parere aveti despre asta? Nu pare cam dubioasa toata treaba? Mie asa mi se pare.

Poate mai continui si joi ca acum nu mai pot de somn… Vise frumoase…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.