Maine, azi, ieri…

Ile/ August 17, 2010/ Delicios!, Ganduri/ 3 comments

Mi-e si rusine sa spun ca nici azi nu am apucat sa scriu povestea plimbarii noastre prin tara de anul asta. Nu stiu de ce mi se pare asa greu si cu cat zilele trec pare si mai greu. Nu mai pot sa promit nimica. Pot doar sa sper ca maine o sa am destula energie pentru a ma uita macar la poze si a le sorta.

Maine parintii mei implinesc 37 de ani de cand sunt casatoriti. Daca nu cumva citeste tata pe aici, ceea ce oricum nu mi-e clar daca se intampla sau nu, poate le facem si o surpriza dulce. Nu mi-e clar ce-o sa iasa si nici daca o sa am energia necesara pentru ea. Ideea era sa fac o negresa cu nectarine, pe care s-o imbrac pe deasupra cu frisca si pe care sa scriu cu ciocolata cu cafea: La multi ani!. Cine saliveaza, cine vrea?!? Cine crede ca o sa iasa buna??

Dupa ce am muncit in 3 multinationale si nu a fost deloc grozav si dupa ce am mai si citit ce scrie o prietena buna despre viata ei intr-o alta multinationala, ma gandesc ca poate ar trebui sa ma apuc serios de facut planuri pentru un bistro al meu :))

Sa va arat si ceva ce am facut azi…
Inainte:

Dupa:

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

3 Comments

  1. La multi ani pt ai tai in primul rand! Sa-tri traiasca sa fie fericiti si sa te bucuri de si cu ei !!!

    O sa vin si eu la bistro-ul tau poate imi faci o reducere un card de fidelitat ceva..ca oricum sunt catastrofa la gatit :)))) !!!!

    1. Multumesc pentru urari!
      La bistro la mine sigur-sigur o sa ai reducere ca te cunosc de mult, plus ca o sa-mi aduc aminte ca ai apreciat primul meu tort cafegiu asa cum i se cuvenea, ca tare bun mai era 😀 da’ parca intr-o vreme gateai si tu tot felul de lucruri bune si dulciuri…

      1. daaaaaa…pe vremea cand nu lucram intr-o multinationala :)))) si aveam timp si chef :p

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.