Dimineata…

Ile/ August 9, 2010/ Amintiri, Ganduri/ 2 comments

E dimineata, ma rog, nu prea mai e, dar a fost… Mi-as fi dorit sa am ceva mai multa energie decat am. Nu prea a mers. E cald. Am ajuns aseara acasa. Magellan e bine si parerea mea, ceva mai mare. Casa mi se pare ca arata un pic ciudat, ca m-am obisnuit sa dorm din pensiune in pensiune. Nu difera totusi foarte tare. E doar o camera, o baie si-o bucatarie mica. Pare si ceva mai goala decat o stiam. Asta doar pentru ca am facut ordine si curatenie inainte sa plecam prin tara.
Am umblat ceva, n-am adunat inca toti kilometrii, dar o sa ma ocup. Nici pozele nu le-am descarcat toate. Am vazut Sibiu, Cluj, Oradea, Arad, Timisoara. Frumusele orase. N-am apucat sa vedem chiar tot in goana concediului, asa ca a mai ramas si pentru alta data. Spre deosebire de alte dati parca am mers mai mult pe jos ceea ce sigur ca e un lucru bun, mai ales pentru doi sedentari ca noi. Poate o sa reusim sa ne plimbam ceva mai mult si prin Bucuresti de acum in colo.

Daca o sa fiu harnica o sa va povetesc pe rand despre fiecare, daca nu, o sa fie probabil o poveste la pachet cu toate. Asteptam ziua de maine sa vedem ce-o sa iasa.

Pana una, alta, am mancat cam mult si ma resimt. Am mancat mult si destule prostii. O parte din ele chiar bune. Acum tot ce-mi doresc e sa nu mai mananc nimica. Sigur ca prostiile alea le-am mancat de buna voie si nesilita de nimeni, poate doar de poftele mele de gurmanda. Acum m-am oprit. Am pus o frana brusca si pentru ca fiecare drum, chiar si cel mai lung, incepe doar cu un pas, azi pornesc la un nou drum.

Pentru ca am uitat pe birou cd-ul cu Bere Gratis pregatit special pentru concediul asta…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. WELCOME BACK !!! astept povestiri. impresi….si bineinteles sa ne vedeeeem :))

  2. Merci 🙂
    Sper sa incep sa scriu povestile de maine 🙂 si normal ca trebuie sa ne vedem!!!!

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.