Gata cu Farmville!!!

Ile/ July 19, 2010/ Ganduri/ 1 comments

In aceasta dimineata am luat hotararea definitiva de a ma lasa de Farmville :))) Trebuia, era timpul…. Nu implinisem inca anul, dar nu mai aveam rabdare. Am blocat aplicatia, dar ma pot razgandi 90 de zile. Nu-mi fac griji pentru asta, adica nu cred ca o sa ma razgandesc ever. Nu e genul meu. La inceputul anului am renuntat la jucat Cafe World. A fost mult mai usor sa renunt la cafenea decat la ferma. Ferma era mai spectaculoasa, mai ofertanta, mai avansata. Am reusit totusi. Este o mare realizare. Nu eram chiar total dependenta de ea in ultimul timp, adica nu eram chiar genul legat de calculator ca sa farmaruiesc, dar daca tot aveam timp ma ocupam si de ea. As fi putut sa o las in paragina, dar nici asta nu e stilul meu, nu asa se face.

Am renuntat azi. Definitiv. Intre ianuarie cand am renuntat la cafenea si pana acum, am mai jucat un joc vreo luna jumatate cred, am renuntat si la el acum cu vreo 2 saptamani in urma.

Deci, jocuri nu mai joc. In momentul asta nu ma mai uit la nici un serial pe calculator, ca la televizor ma uit oricum mult mai rar. Intrebarea atat de fireasca este: ce dracu fac?!? Adica cu ce o sa-mi umplu timpul?? Raspunsul care mi-ar fi pe plac este: un job! Daca simplu fapt ca imi exprim dorinta ar si face sa se implineasca, ar fi minunat, dar nu-i asa.

Mai e un pic pana la concediu. Cand o sa se termine concediul o sa se faca anul de cand sunt o leguma si prin leguma inteleg un om asa ca mine, care nu face nimica de dimineata pana seara si care joaca farmville :)) Oribil!!!

Pana ma dumiresc eu ce sa fac cu viata mea o sa mai treaca un pic, dar sper ca raspunsul sa fie pe aproape totusi pentru ca m-am plictisit rau sa il mai caut si o sa se aleaga praful de tot ce am facut in viata mea…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

1 Comment

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.