Sabotaj…

Ile/ July 11, 2010/ Bat campii..../ 2 comments

Sunt mult prea obosita ca sa va povestesc acuma despre pastele cu carnaciori si ciuperci. Probabil maine o sa am mai multa energie. Chiart ma bazez pe asta, desi nu am niste planuri foarte exacte. Nu sunt semne ca o sa ma descurc cu practica anul asta si e cu atat mai grav cu cat nici anul trecut n-am facut practica. Pare complicat si intr-un fel sunt si ingrozita daca o sa reusesc sa fac practica. Nu stiu de ce anume, dar am o teama teribila de a reusi lucruri. Mi se trage de demult, nu stiu exact de la ce, dar in anul I imi doream sa nu iau o restanta, pentru a nu putea sa ma duc la marire la algebra. Pana la urmna am luat restanta si nu am avut incotro si m-am inscris pentru marire pentru ambele semestre, doar ca examenele erau in acelasi timp, in aceiasi sala si nu ma puteam duce decat la un examen. Desi am invata, in drum spre examen, in dimineata aceea am ajuns la concluzia ca nu stiu de 10 (aveam 6 la examenul initial) si nu are sens sa ma mai intru la examen si n-am mai intrat. Mi-ar fi fost mult mai simplu totusi daca nu eram pusa in aceasta situatie si nu as fi luat restanta. Ma sabotez singura!! Poate pentru ca mi-e frica! Este ingrozitor ca oamenii sa aiba asteptari de la tine. E complicat sa le faci pe plac la toti.
Stiu ca nu sunt sanatoasa la cap, altfel nu imi pot explica aceasta atitudine. Ma rog, e tarziu si eu bat campii chiar fara gratie. Asteptam o zi mai buna sa vedem ce se mai intampla. Pana atunci suntem cu ochii la meci, ce sa fie Olanda sau Spania? Nu stiu de ce, sper sa fie Olanda…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. N-a fost sa fie Olanda, Spania si-a dorit mai mult…. !

  2. Eu am vrut sa fie spania :p…..si am aflat si eu acum ca asa a fost :))))

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.