Fara titlu…

Ile/ July 4, 2010/ Ganduri/ 0 comments

In frigiderul meu este/exista/se afla un tort. Exista si un motiv pentru care el, tortul, se afla acolo. Nu prea stie totusi lumea de ce, dar cine a trebuit a aflat si a facut ca tortul sa apara. N-a fost tocmai o vraja, desi se poate spune ca e un tort vrajit. Poze cu el nu va pot arata pentru ca nu este inca gata, mai trebuie imbracat, ornat, aranjat, tuns si frezat. In rest e gata si pot spune sigur ca e si bun, ca am avut un fel de preview. Poate maine facem si niste poze daca ne lasa sarbatoritul. Si nu, sarbatoritul nu e Magellan :)) Desi acum sta pe birou, cu ochii in monitor si din cand in cand la degetele mele pe tastatura. El nu stie inca ce e tort si e foarte posibil nici sa nu afle vreodata. El mananca doar mancare de pisicute si e destul de fericit asa. Daca apuca sa adoarma acum la mine in brate poate apuc si eu sa termin de scris. Toarce. E posibil sa se fi prins ca e vorba despre el.
Un sfarsit de saptaman cu un pui cu lamaie, un motan deja mare, care sta singur si un tort pentru o saptamana noua. Desi sunt obosita si mi-era somn, am spalat toate vasele la gandul zambetului meu de dimineata cand o sa intru in bucatarie sa fac cafeaua si totul o sa fie curat 😀

Maine, poimaine, poate apuc sa scriu si un bilant pentru luna iunie…

In urma cu 3 ani luam examenul pentru carnetul de sofer… ce frumos 🙂

Noapte frumoasa si o saptamana ca-n povesti!

P.S. Tortul din frigider nu prea e compatibil cu noua mea pereche de blugi :-s

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.