Poza zilei… de miercuri…

Ile/ February 17, 2010/ Poza zilei... de miercuri.../ 0 comments

Ma bate-un gand, sau doua… sa fac o sectiune “poza zilei”… nu prea stiu nici cum, nici in ce fel… poate doar cu ce… ideea a pornit de la, si prin, Cami… careia ii trimit vinerea mail cu poza zilei… de unde a pornit ideea sa-i trimit asa ceva nu stiu exact… si vedeti, ea se cheama poza zilei, dar de fapt e o singura poza pe saptamana… deci o sa avem o corectie: “Poza zilei de…” si ar fi putut sa fie tot vineri, dar m-am gandit ca nu merge, asa ca am ales ziua de miercuri. De ce tocmai miercuri? Pentru ca o vreme ziua de miercuri mi-a fost foarte foarte antipatica, la fel cum o alta perioada de vreme mi-a fost foarte draga…deci pentru ca ziua de miercuri pare a fi o zi care nu poate trece neobservata…

Pozele ce vor urma sunt poze din calculatorul meu… pozele nu sunt artistice, doar frumoase…si sunt facute la un moment dat in viata de mine sau Cip… de prin locurile pe unde am fost… deci drepturile de autor ne apartin noua. Salvarea lor pe calculatoarele voastre nu este interzisa, dar folosirea lor in cine stie ce alte scopuri, da!

Veti putea gasi pozele din fiecare miercuri fie in categoria Poza zilei… de miercuri…, fie pe pagina Poza zilei… de miercuri….

So, ENJOY!!

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.