Entry for May 26, 2007

Ile/ May 26, 2007/ Ganduri/ 0 comments

O cumplita dezordine ma inconjoara din toate partile… si nu e numai o dezordine fizica mai e si una psihica… Trebuie sa fac ordine macar pe aici, prin camerele astea in care locuiesc…. E o grozavie aici si ma apasa din ce in ce mai tare si partea cea mai proasta e ca mor de cald….. Promit ca dupa ce fac ordine pe aici mai rezolv cate ceva si cu dezordinea mea psihica, mai pun la loc ce mai trebuie aranjat prin mintea mea cam seaca…. ….. deocamdata m-a asteapta un puzzle de 1500 de piese si doua carti sa le citesc, impreuna 1330 de pagini…. Cand am sa sfarsesc cu ele poate gasesc timp si pt altceva….

Ma uit la ele, cum stau aruncate aici, ma scot din minti, parca parca le-as lua si le-as pune la locul lor, dar nu, nu pot sa fac asta, ori mi-e prea lene, ori sunt prea dusa cu pluta, ori prea varza… nu mai suport sa le vad, imi macina creieri cand le vad atat de alandala, si totusi……. …………………………………..

……. na, ca n-am mai suportat si chiar le-am pus pe astea la locul lor, ma omorau cu incetinitorul…… mai sunt o groaza, dar ele sunt mai dragute si nu ma ucid asa tare….deocamdata…… daca le aranjez si pe ele va anunt…….

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.