Entry for May 13, 2007

Ile/ May 13, 2007/ Ganduri/ 0 comments

E cald si asta ma face sa fiu melancolica, poate chiar nostalgica… ma duce cu gandul la alte veri, la alte primaveri… ma duce cu gandul departe, la scoala generala, la liceu… amintiri de tot felul imi navalesc in minte… imi aduc aminte de cand eram copil si ma jucam, de cand mergeam la scoala primavara si parca era altfel, de serbarile de sfarsit de an, de ultimul trimestru din clasa a 8 -a, de ciresarii si de contele de monte cristo, de matematica, de iubirile neimplinte, de jocurile de whist si de rentz, de toate verile la mama la scoala si de toate taberele in care am fost, de pick-up-ul la care imi ascultam discurile de folk, de ce nu, chiar si de Luca…. Ascult Joe Dasin si asta imi aduce aminte intotdeauna de inceputul de clasa a 5-a, de un septembrie inca cald, de multe, multe prostii care mi-au umplut timpul si viata, care atunci pareau atat de importante, de vitale….

Imi aduc aminte de 18 mai 1998, eram in clasa a 8-a, implinisem 14 ani si parea a fi ceva extraordinar de important, era ziua mea, eram cea mai mica din clasa, toti colegii trecusera deja prin asta… asteptasem si eu sa vad ce-o sa se intample, ce mare minune avea sa aiba loc… nimic, nimic nu s-a intamplat, nu era nici o scofala si eu nu simteam absolut nimic… ma gandeam in drum spre casa ca ar fi trebuit sa se intample probabil ceva important atunci, ca ar trebui sa ma simt intr-un mare fel, era ziua mea… dar nu… nu era nimic… ar fi putut fi ziua mea oricand…. era egal, era la fel… Am inteles atunci ca nu e mare lucru sa fie ziua ta, nu stiu de ce imi inchipuisem eu altceva. Au trecut ani, in fiecare an a fost ziua mea, si am incercat sa o serbez intr-un fel sau in altul… as fi vrut sa fie altfel… imi aduc aminte de ziua in care am facut 20 de ani, cand n-am dormit deloc noaptea de dinainte, cand am dat un examen pe care am fost, cred, singura care l-am picat dintr-un amfiteatru plin, cand am baut jumatate de litru de cafea si mi s-a facut rau, cand am fumat mai mult sau mai putin ca sa nu mi se faca si mai rau, cand am baut, am ras si am fost foarte trista… ma uit in urma, nu asa mi-am imaginat viata…. am vrut sa fie altfel, altfel decat a fost oricand, dar niciodata nu mi-a reusit…. am fost in general vesela si optimista dar in clipa asta viata mea imi pare foarte trista…..mereu o dau in bara la final….. Peste mai putin de o saptamana o sa fie ziua mea… mi-e si frica sa ma gandesc de-adevaratelea la asta, as vrea sa nu fie nimic sau sa fie ceva de neimaginat, dar nu, n-o sa fie nici una nici alta, o sa fie ceva… asa de obisnuit si de…. de la fel……

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.