Ce vreau…

Ile/ July 15, 2013/ Ganduri/ 0 comments

Trag aer în piept. Azi e 15 și e luni, un fel de 1 și luni la jumătate de lună. Tot încerc să-mi amintesc că asta e viața, că acum, aici și în fiecare clipă asta e viața mea. Nu mâine, nu poimâine, nu peste 10 ani când poate o să am o viața mai nu știu cum, nu, viata e acum, right now! Cred că tot timpul am trăit ca și cum viața nu ar fi acum, ca și cum viața ar veni mai încolo, nu știu exact când…

Uneori mai uit, sau mai corect, doar uneori îmi aduc aminte. În rest, trăiesc absent o viață nu prea clară. 

Mă trezesc și fac ochii mari. Orice aș face și oricum aș merge mai departe, trebuie să mă hotărăsc ce vreau. Nu pot să fac nici un pas atâta timp cât nu știu ce vreau. Imi amintesc de o fază într-un film în care cineva trebuia să ia o hotărâre și un alt personaj sfătuia personajul nehotărât să dea cu banu. În clipa în care moneda era în aer ar fi trebuit deja să știe ce-și doreste să fie. Ce se întâmplă cu moneda nici nu mai are importanță pentru că ai găsit răspunsul. Problema mea e că nu știu ce mi-aș dori să fie. Uneori ceilalți știu mai bine ce ți se potrivește, uneori nu. Mi-ar plăcea să știu sigur că ceilalți știu exact.

Eu, una, nu mai știu nimic. Trăiesc de ani de zile cu o anumită imagine despre mine și probabil dacă m-ar întreba cineva, aș zice că nu m-am schimbat aproape deloc. Dacă trebuie să fiu dureros de sinceră, probabil că aș zice că m-am schimbat și evident nu mi-ar plăcea prea tare de mine.

Oricum mi se pare teribil de complicată relația între ceea ce cred despre mine, realitate și ceea ce înțeleg/cred ceilalți despre mine.

Tot încerc să fac progrese, tot încerc să văd bârna din ochiul meu și nu alte paie, tot încerc să schimb ceva. Încerc să fac tot felul de descoperiri despre mine, încerc să-mi accept defectele pentru a le putea trata, încerc să accept că nu-s așa de frumoasă, desteaptă și devreme acasă. Deși asta cu deșteaptă chiar e adevărată! :))

E luni!

plaja Vama Veche

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.