Nimic…

Ile/ February 12, 2013/ Ganduri/ 4 comments

Nu se mai poate! îmi tot zic de la o vreme gândindu-mă că iar a mai trecut o zi și eu nu scriu nimic. Nu știu de ce e important să sciu. Am sentimentul clar că nu am nimic de zis. Mă întreb când am avut. Nu am cititori fideli, nu mă urmărește lumea, deci nu e important să scriu și cu toate astea scriu de ani și ani de zile. Normal că scriu pentru mine. Fie că mă ajută la ceva: să mă descarc, să îmi clarific gânduri, fie pur și simplu ca să-mi aduc aminte mai încolo. Acum nu știu ce-ar trebui să scriu. E frig! Uite asta e de scris! Că e ca naiba de frig deși sunt vreo 4 grade și nu mai vine primăvara! Mie mi-e dragă primăvara tare. de ce nu mai vrea să vină. Ei bine, nu e încă vremea ei. Dar măcar niște soare nu putem să avem? chiar și așa frig, dar să fie soare! Să pot umbla și eu pe stradă, să pot face poze la mâncare, să mă încălzesc numai la gândul că o să fie și primăvara la un moment dat. Nu se poate încă și eu o să am niște poze triste și urâte în loc sa am niște poze luminoase și frumoase.

Ce fac în rest? Nimic!! Absolut nimic! Am cam terminat de citit ceaslovul pe care l-am adus cu mine să mai învăt câteceva. N-am reușit să ajung la piscină niciodată și este închisă în week-end. Mă mai plimb câteodată, dar puțin că e frig și urât și bate vântul. Mai beau câte o cafea. Mai citesc lucruri utile câteodată pe net. Mai visez să mă fac mare. Mănânc mai sănătos și mai ordonat. Sunt stresată că iar nu știu ce mai urmează și câteodată mă apucă groaza că m-am săturat de toate. Încerc să mă țin departe de depresii deși una trăiește cu mine de ani mulți. Mă enervează că nu mai am chef să scriu. Încerc să mai citesc despre cum să-mi cresc blogul și să-l fac mai ușor de utilizat (pe ăla de mâncat, nu pe ăsta)…

Gata! Atât am scris, atât public! și o fac chiar acum că dacă nu apăs publish acum sigur nu o mai fac deloc!

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

4 Comments

  1. Hai mai, ca eu sunt cititoare fidela ;)!

    1. așa e, dar tu mă cunoști de o căruță de vreme 😀

  2. nici eu nu prea am chef de scris in ultima perioada si cand ma gandesc ca odata postam zilnic, pe ambele bloguri 🙂 asta e, asteptam inspiratia.

    1. Măcar pe ăla de mâncare mai scriu vreau nu vreau 🙂 Așteptăm vremuri mai bune…

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.