Iarba…

Ile/ May 4, 2012/ Ganduri/ 0 comments

De câteva nopți am o problemă cu aerul condiționat al vecinului de deasupra. Inițial am crezut că apa care curge de la aerul lui cade pe un fel de tăblie/acoperiș de la balconul meu și facea un zgomot deranjant în liniștea nopții. Acum nu mai sunt așa convinsă că e de la apa aia. Oricum ar fi tot de la aerul lui condiționat este. N-am fost încă la el să discutăm problema. Eu sunt o tipă al naibi de răbdătoare pe alocuri și încă nu mi-am învățat lecția cu ”lucrurile care merg prost vor merge din ce în ce mai prost mai ales dacă nu faci nimic în privința asta”.

Acum la ora asta, 23.50, ora României se aud zgomotele alea ciudate de la aerul ăla condiționat și brusc se aud alte zgomote din ce în ce mai tare. Incredibil! Mă dau jos din pat și mă uit pe geam gândindu-mă că o fi o mașină de la salubrizare care spală strada, dar parcă nu faceau așa gălăgie mare. Nu, nu asta era! N-am ghicit!! Era unu’ care cu o mașină de tuns iarba tundea iarba din parculețul din fața blocului. Ei da, la ora asta 23.51 deja, un tip tunde iarba cu o mașină de tuns iarba și făcea un zgomot infernal, un zgomot mai infernal decât dacă ateriza probabil un elicopter acolo. Genial!

E bine că totuși iarba s-a tuns și eu acum o să pot dormi liniștită că iarba nu mai e acolo unde nu-i era locul!

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.