Viața mea nu bate filmul…

Ile/ September 20, 2011/ Ganduri/ 6 comments

Stiți genul ala de film în care eroina principal e în mare rahat și se tot plânge și nu știe ce să facă până într-o zi când nu se mai poate și o ia din loc?? Și îți arată ăia în film cum dintr-odata începe să meargă la sală, să slăbească, să învețe nu știu ce, să își găsească job, iubit… bla bla?! Ei bine, vreau și eu așa ceva!!! Pe cuvânt că am și încercat, dar niciodată nu am entuziasmul din prima zi al gagicilor din film. De cele mai multe ori când dau de greu renunț, iar de dat de greu se întâmplă destul de repede și des. Vreau să stau și eu la o cafea pe cine știe unde, într-o zi însorită și să găsesc idei geniale de a-mi schimba viața. Accept chiar și varianta de a sta într-o seară la un pahar de vin cu prietenele și a găsi ideile astea geniale. Idei am găsit, geniale niciodată. Plus că ideile care par cât de cât ok la lumina nopții, par mult mai greu de pus în practică la lumina dimineții. Cum fac altele de reușesc?! Am eu prea multe probleme? Nu există atâtea soluții la câte probleme am eu? Ce fac fetele alea în filme de pornesc din loc pe drumul cel bun și nu se mai opresc? Parcă nu-ți explică nimeni în filme ce fac când dau de greu… Eu aici nu știu ce să fac.

În mare parte am pierdurt doi ani din viață. Cel puțin așa văd eu lucrurile. Acum mă chinui să găsesc o cale să pornesc din loc. Am băut multă cafea la viața mea în scopul ăsta terapeutic de a găsi ideea genială. Încă mai beau. Intr-o zi o s-o descopăr. Poate de fapt s-a ascuns într-un croissant cu ciocolată…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

6 Comments

 1. cmon..fetelor alea din film le iese asa de bine, din prima, tocmai fiindca ‘traiesc’ doar intr-un film…in viata reala drumul e mult mai greu si cu hopuri. si, anyway, trebuie sa decizi ce vrei sa faci in continuare ca sa poti sa te apuci de ceva:)

  1. Vaaaaai!!! Mi-ai distrus visul!!! De ani de zile visez cum o să descopăr ideea și tu acum vi să-mi spui că asta se întâmplă doar în filme??? come on!!! :)))

   Stiu ca trebuie să aleg un drum… știu asta de 2 ani de zile, chiar mai mult… încă nu știu care-i ăla…

   1. (hai ca dau din nou din izvorul de intelepciune care este subsemnata=)))…daca te gandesti ca trebuie sa alegi UN DRUM, DRUMUL..nu faci nimic. cel mai bine e sa alegi acum ceva si sa vezi cum merge. nu trebuie sa te gandesti ca va fi pentru toata viata:P

    1. aici cam ai dreptate… mi se pare ca am pierdut prea mult timp ca sa mai aleg oarecum la intamplare ceva si de aici toata presiunea pe alegerea pe care trebuie s-o fac. Daca as fi mai relaxata probabil lucrurile ar merge de la sine mai usor 😉

 2. pfffffffffffffff……chiar trebuia sa scrii postarea asta? pffff……m-ai distrus…eu inca mai cred in filmele alea…ce ma fac?

  1. Și am scris-o încă de acum un an :)))

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.