Țip!!!

Ile/ June 30, 2011/ Ganduri/ 0 comments

Ei na, uite că mi-am amintit, am blog ca să mă descarc aici!! Am chef să urlu, să țip… sunt nervoasă!! Da’ rău, nu doar așa un pic…

Am de învățat și nu pot. Nu pot să mă concentrez, nici nu am chef! Mai am puțin, foarte puțin adica asa sub 48 de ore până la examen. De învățat mai am mult… Mult în comparație cu cât am învățat deja, că așa comparativ cu cât am învățat pentru licența de la mate, e cam 0 (chiar 0 barat).

Nu îmi stă capul la citit. Sunt și agitată, probabil de la toată cafeaua pe care o bag în mine. Aș face cam orice altceva în loc să citesc. E adevărat că aș cam avea și altceva de făcut, dar nimic mai important ca învățatul. Îmi stă mintea la treburile celelate. Nu le fac nici pe alea, nici nu învăț. Cum să fac altceva că doar trebuie să învăț și nu fac nimic!! În timp ce citesc întrebările mă tot gândesc la belelele mele. Am cam 1000 în gând, m-am mai și enervat zilele astea pe diverse teme și nu-mi ies din cap prostiile astea. Că așa mi se întâmpla mie, nu puteau să vină toate mai încolo, așa peste o săptămână, trebuia să vină fix acum când eu trebuie să mă concentrez să învăț. Vreau să urlu tare, tare de tot, cât pot eu de tare!!! Nu mai poooooooooooooooot!!! Îmi bag picioarele!!! Trebuie să mă adun, să-mi fac un plan, să reușesc cumva să trec de dimineața de sâmbătă. Mi se pare așa de greu!!!

Nici nu mai vreau, nici nu mai pot! Problema e că nu se poate altfel! Când toate mi se par grele îmi zic ”băga-mi-aș picioarele în viața asta de rahat! cum mi se întâmpla mie toata rahaturile astea??? nu așa mi-am imaginat viața!!!” NU NU NU!!!

Am să-mi trag un glonț-n cap și-am să-mi fac o gaură și-am să văd lumea prin ea într-o altă aură!!!!!

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.