Povestea zilei…

Ile/ June 21, 2011/ Ganduri/ 4 comments

În a doua zi din săptămâna magică am reușit să mă trezesc la 11. Magellan și-a făcut datoria mai ceva ca alarma ceasului și a mieunat pe la un 7 și ceva. I-am deschis ușa camerei și m-am culcat la loc. Pe la 8 jumate mi-a sunat și alarma telefonului. M-am mai întors o dată în pat și am dormit până n-am mai putut 😀

Pe la un 3 am zis să ies să-mi cumpăr nectarine și cu ocazia asta am fost să-mi iau și niște sandale pe care le-am văzut de sâmbătă, dar atunci mi-a fost lene să le cumpăr. După ce mi-am cumpărat și sandalele (care îmi plac rău) și nectarinele am purces spre casă cu tramvaiul. Când mai aveam jumătate de stație până acasă urechiile au început să-mi țiuie și privirea să mi se încețoșeze. Sincer vorbind câteva secunde sunt lipsă la apel. Poate doar miimi de secundă, oricum m-am cam speriat. Cu greu am reușit să cobor din tramvai. Am crezut la un moment dat c-am să leșin și mă gândeam că mai bine rămân în tramvai decât să cad pe stradă. Am coborât în ideea că poate nu e dracu chiar așa de negru și reușesc să ajung acasa și chiar am reușit fără să cad pe trecerea de pietoni. Odată ce am ajuns acasă m-am dezbrăcat repede că între timp mi-era și foarte cald. Capul mă durea încă de dinainte să plec de acasă. Eeeh…mi-am revenit după… Am mâncat și nectarine și salată, am mai băut și niște ceai… Mi-a trecut sperietura. Tata mi-a zis că-i de la hipertensiune, dar eu n-am baut cafea de 2 zile 🙂 sau poate de la soarele ăsta care-mi tot bate în cap și mi-a zis să-mi iau o pălărie. Poate chiar îmi iau mâine după ce mă tund. Și poate reușesc să-mi iau și-o rochie vaporoasă și sunt gata de prima întâlnire din vara asta cu amorezul meu (hi hi hi… cum sună asta… într-un mare fel…)

Să termin cu povestea zilei am ieșit prin oraș cu o prietenă și am reușit să am o seară frumoasă doar cu limonadă, fără pic de vin 😀 Și plimbarea din Cișmigiu a fost plăcută, deși eu aș fi preferat ceva mai multă răcoare, care, by the way, se simte mai bine în cartier la mine decât în centru…

Și-am încălecat pe-o șa și s-a cam terminat ziua… Noapte frumoasă…

Later edit: Nu era cu hipertensiune ci din contră, îmi cam picase tensiunea… acum sunt bine 🙂

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

4 Comments

  1. sa nu iti fi scazut tensiunea de la caldura si soare…

    1. da, da… s-a strecurat o greșeală în text, așa este, tensiunea mi-a scăzut… s-a făcut și ea mică, mică să se piteascăde atâta soare și căldura, biata de ea :))

      Domnișoara viitoare doctor a sesizat corect 😀

  2. da bai..ati iesit la limonada fara mine:P

    1. 1. adică mie mi se face rău pe stradă/în tramvai și pe tine de doare de limonadă?!?!
      2. după ce că nici măcar tu, care mi-ești prietenă, nu-mi citești blogul decât din an în paște, când îl citești, tot ce găsești de comentat e despre limonada aia?!?!?!

      aș mai avea de adăugat câteva, dar sunt fată finuță și mă abțin :)))

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.