Iar bat câmpii…

Ile/ June 12, 2011/ Ganduri/ 2 comments

Sunt într-o stare mai melancolică din nou… și am mai dat pe net și peste cântecul ăsta…

OOOOOfff!!!

În altă ordine de idei am avut un week-end lovely… iar mâine/poimâine o să fac un tort teribil de bun. Nu că l-aș mai fi făcut până acum, dar n-are cum să iasă altfel 😀

…și mai vreau să știu cum să-mi fac o afacere unde să vând tarte!!! nu mai întreb și de unde fac rost de bani pentru asta :)))

asta e! Acum vreau să dorm pentru că mi-e soooomn!!! și poate visez ca am afacerea mea unde vând tarte dulci și sărate și îmi merge și foarte bine 😀

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. vai ce tineri erau si banica si oana :)))) erau niste copii. ce mi-a placut filmul!!!!

    in alta ordine de idei bafta la afacerea cu tarta. iar daca ai nevoie de bani….te astept la banca pt un credit “start your business ” :)))))))))))))

    1. Da mai, și noi eram odata copii :((

      În momentul ăsta nu banii sunt cea mai mare problemă :))) trebuie mai întâi să studiez cum să pornesc o așa afacere :)))) am reținut oricum ideea cu creditul tau :))))))

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.