Examen, mâncare și vacanță…

Ile/ May 27, 2011/ Ganduri/ 0 comments

E vineri azi și mai sunt mai puțin de 24 de ore până la ultimul examen… Am mai zis, entuziasmul nu e așa mare, emoțiile nici atât. Ar fi fost bine dacă aș fi învățat ceva mai multe lucruri în facultatea, dar asta e. Nu știu ce mai urmează după asta. Nu știu dacă această a doua facultate o sa ajute la ceva. Nu știu dacă am s-o și folosesc. Mai vedem ce și cum. Nu filosofez acum că doar e vineeeeeri….

Înainte de asta o să mă bucur de o mică vacanță săptămâna viitoare. O să povestesc duminica despre ea. Iar mai înainte și de vacanță, poate chiar mai înainte de examenul de mâine am să gătesc ceva. Vreau să fac o tartă cu pește și poate chiar și una cu căpșuni. O să fac sigur niște cartofi noi micuți la cuptor cu mărar cu niște piept de curcan pe care l-am pus deja la marinat în frigider și o să mai fac și niște sos tzatziki… Of Doamne, ce-i în capul meu?!? Sigur nu prea multă psihiatrie :)))

S-auzim numai de bine…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.