Tristeți obișnuite…

Ile/ May 10, 2011/ Ganduri/ 0 comments

Nu e nici pe departe atât de târziu cat e de obicei când mă apuc de scris, dar azi încep mai devreme pentru că nu știu când am să și termin.

Atât am apucat să scriu acum vreo 2 ore, după care m-am oprit. Să revin. Sunt un pic tristă. N-aș putea spune “nimic important” pentru că este important, dar pot spune nimic prea diferit de ce mi se întâmpla în general, doar că acum toate mi se par mai grave. Încep să nu mi se mai pare nici unele ok, de nici o culoare. Nu o sa zic că am și făcut ceva sau că am un plan anume în minte. Poate am să găsesc ceva la un moment dat.

Da, vroiam să mai scriu și despre altele, dar în momentul ăsta mi-am pierdut brusc concentrarea. Dacă o să mi se mai pară important, o să mai scriu și joi. Viața mi se pare un pic bulversantă momentan.

Noapte frumoasă…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.