O luna pana la Craciun…

Ile/ November 25, 2010/ Amintiri, Ganduri/ 0 comments

Am realizat azi ca mai e doar o luna pana la Craciun. Inca putin si anul asta e gata. Am vazut azi ca prin jurul pietei au inceput sa para ornamente. In hipermarketuri sunt chiar de mai mult timp. Inca putin si orasul va fi invadat peste tot de globulete si ghirlande, de beculete de tot felul. Afara miroase destul de tare a iarna, se simte ca ninge in munti. Odata cu frigul o sa vina si o pofta nebuna de vin fiert. Pe caldura de pana acum eu nu prea m-am simtit imbiata. O sa miroasa a scortisoara si a mere si a portocale. O sa ne imbracam in pulovere pe gat si o sa purtam fulare si manusi. O sa fie iarna. Si poate o sa fie si zapada. O sa fie geamuri aburite si impodobite.

Nu stiu de ce, sau poate stiu, de la caldura asta de pana acum, spiritul sarbatorilor de anul asta imi este total strain. Eu inca umblu in sacou, desi a cam devenit o exagerare cam mare :)) Mi-e greu sa cred ca mai este doar o luna pana la Craciun. Nu stiu nici macar daca il astept sau nu. Nu pe Mos Craciun, ci doar Craciunul. Am impresia ca nu sunt pregatita. Plus ca sunt si amarata la gandul ca nu o sa am brad. Nu prea stiu cum as putea sa-l fac pe Magellan sa nu atace bradul. Copil fiind doar in doi ani n-am avut brad si intotdeauna mi-am zis ca eu ca om mare o sa am brad. Craciunul meu are brad impodobit chiar daca poate n-are altele. De data asta nu va fi nici un brad si eu am sa fiu trista. Ma mai gandesc daca o sa-l impodobesc pe Magellan sau nu…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.