Duminica…

Ile/ November 14, 2010/ Ganduri/ 0 comments

Nu am avut chef sa ma trezesc de dimineata asa ca am dormit chiar mai mult decat ieri. Asa am rezolvat simplu dilema ce o aveam. Daca sa ma duc la film sau prin oras sau daca sa fac o tarta. Trebuie sa recunosc ca nu imi pare rau deloc de alegerea facuta. La film sigur am sa ajung intr-o dimineata zilele viitoare pentru ca vreau tare mult sa vad Medalia de onoare cu Victor Rebengiuc. Cat despre tarta ce sa zic, am facut-o in dupa-amiaza asta si astept maine sa fie mancata. I-am dedicat-o Gabrielei, fetita lui Cami, ce a venit astazi pe lume. Sa fie sanatoasa si norocoasa si fericita!!

In alta ordine de idei, au trecut 2 saptamani de cand am plecat la drum. Sunt fericita ca imi merge bine si sunt si plina de energie. Aaa, si de vointa caci intr-o saptamana am facut 2 cozonaci, un chec ciocolatos si o tarta cu mere si eu nu m-am atins de ele. Sunt mandra de mine 😀 Daca o sa ma tin de drumul meu, de ziua mea la anul ar trebui sa arat si foarte bine. Acum sa vedem cum o sa trec peste sarbatori si alte mari tentatii…

Noapte frumoasa…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.