Culturale…

Ile/ November 4, 2010/ Culturale, Ganduri/ 2 comments

Este a doua oara cand ajung saptamana asta la film si filmul incepe cu o ora mai tarziu decat era anuntat pe net. Partea mai interesanta este ca nici macar nu am fost la acelasi cinematograf. Asa ca va sfatuiesc sa cercetati atent lucrurile daca va informati de pe site-ul Sapte Seri ca orele nu sunt cele adevarate. Ma gandeam ca e doar de saptama asta dar vad ca si pentru programul viitor tot asa au orele decalate.

Toamna asta am hotarat sa fie mai culturala ca niciodata. Sa merg la teatru si la film, la concerte, la orice… Abia astept sa vizitez Bucurestiul ca turist. Sper doar sa fie vremea frumoasa pentru ca altfel tare ma tem ca nu am sa fac nimic. Inca mai astept sugestii de lucruri ce merita vizitate 🙂

Apoi poate ma si inscriu la un curs de arta. Acum inca nu m-am hotarat exact ce arta si daca chiar sa ma inscriu sau nu. E cam tarziu pentru cautari la varsta asta dar daca tot nu am job macar sa apreciez mai mult timpul liber pe care-l am si sa fac ceva frumos cu el. Mai vedem ce mai facem si gustos… 😀

Sper sa mai ajung la un film ori la finalul saptamanii, ori daca nu reusesc acum, saptamana viitoare. Miercuri am bilet la Baniciu & Friends. De o piesa de teatru nu m-am lipit inca, dar sa vedem ce gasesc. Sambata trecuta mama a stat o ora si jumatate la coada la Teatrul National sa ia bilete la Sinucigasul, iar cand a plecat de acolo victorioasa cu biletele, coada era la fel de mare, dar bilete nu mai erau. Deci la teatru daca nu ai pile, iei biletele cu destul timp inainte si e si bataie pe ele. Nu inteleg acest aspect al vietii culturale bucurestene pentru ca sunt destui marlani si toparlance prin sali, care n-au nici o legatura cu teatru, nu inteleg nimica si mai deranjeaza si restul publicului.

Anyway… astept orice sugestii si propuneri culturale 🙂

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

2 Comments

  1. Este o fundatie care organizeaza evenimente culturale 🙂

    http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/

    1. Merci de idee 🙂 auzisem si eu odata de ea…

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.