Gheorghe Dinica

Ile/ November 10, 2009/ Tristete/ 3 comments

dinica

Lumea ar trebui sa se opreasca macar pentru o clipa in loc, dar totusi nu… Pacat! Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

3 Comments

  1. Sa-i fie tarana usoara!!! Un nume mare in istoria filmului romanesc. Firava mai e viata omului… Acum e.. acum nu e !

    Stii Ileana, am pierdut 2 prieteni acum cativa ani … nu am fost la inmormantarea lor! Nu, pentru ca nu ii respectam sau nu pentru ca nu le pretuiam prietenia. Ci, pentru ca daca as fi mers, as fi fost fata in fata cu realitatea. Ei nu vor mai exista. As fi realizat ca niciodata nu ii voi mai vedea, niciodata nu le voi mai auzi glumele, si niciodata nu ar mai fi spus cand spuneam cate o naprasnicie ” Fata, tu esti nebuna!!!”. Prefer sa cred ca sunt plecati … in alta tara :). Stiu ca suna nebunesc … dar asta simt. Simt ca ei oricum exista pe lumea asta.

    Asa, si cu Gheorghe Dinica …

  2. E prea trist ca sa fie adevarat… am ajuns si eu astazi la mormantul lui si am vazul ca este un adevarat loc de pelerinaj, oamenii nu inceteaza sa vina. Inseamna ca nu a murit, ca traieste in noi prin tot ce a lasat in urma. Dumnezeu sa il odihneasca!

  3. Intotdeauna am avut impresia ca sunt oameni care nu mor, care nu pot sa moara…. si pana la urma asa si este… traiesc in si prin amintirea altora vesnic…

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.