Entry for August 12, 2007

Ile/ August 12, 2007/ Ganduri/ 0 comments

83

Şi fuga e uneori o soluţie, fuga de “ei”… deşi nu prea poţi scăpa nicaieri…. Undeva departe, la un capăt de lume poţi încerca măcar sa-i ignori, să le întorci spatele sau chiar să le zici “nu îmi pasă de tine…” Să faci chiar ce vrei tu, să nu îţi mai pese chiar de nimic, pentru că, oricât de greu ar fi să crezi, chiar nu contează nimeni şi nimic… şi oricât de aglomerat ar fi, poţi să fi singur sau poţi fi printr prieteni, nu te mai intereseaza oamenii, prejudecăţile lor stupide, absurdul situaţiilor şi chiar nimic, nimic altceva….
Un mare “ignor” tuturor celor care vor să ma facă să cred ca aşa ceva nu e posibil nici măcar “acolo”, un mare “ignor” tuturor celor care vor să mă transforme în altceva decât sunt, care vor să mă facă să cred ca viaţa nu e frumoasă şi un “cel mai mare ignor” celor care m-au facut vreodată să nu mai fiu veselă….
Aplauzele mele tuturor celor care imi readuc zambetul pe buze….

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.