Entry for September 26, 2006

Ile/ September 26, 2006/ Ganduri/ 0 comments

m-am saturat de patul meu de-acasa… nu mai suport, pe cuvant, nu mai suport, mi-e cald… cearceafurile nu mai imi zambesc… si ce vrei sa fac?, ce pot sa fac?, nu mai, nu mai pot… aceleasi haine zac tacut pe masa… te-am rugat sa-mi speli si mie blugii aia, de trei ori… si parca-mi spun ca nici nu mai traiesc… nu,nu, nu ne mai intelegem, e clar, nu intelegi?!… si-atunci ies afara… no, plec, e clar… e vant si este vara, si ceru-mi spune: ” Fugi, ca eu platesc!”.…………………………….. numai ca n-a fost asa, n-a platit el, am platit tot eu, ca deobicei… si nici nu poate fi altfel, fiecare plateste pentru el, pentru greselile lui, pentru fericirile lui, pentru tot, pentru orice, a venit ziua scadentei, scoateti banii si platiti, nu mai avem incotro…. trebuie sa platim…… pentru absolut tot………. ce te faci, insa cand tu platesti ca fraierul si altul, nu?? mie, cateodata, imi vine sa le dau in cap… desi am trecut de partea violenta a vietii mele, tot imi vine sa ii bat….. …… visezzzzzzz, Doamne Dumnezeuleeeee, da-mi printesa inapoi………………….
copiii viseaza ca au un palat, metrou-i dezvata mereu de visat, si astfel copilul mahmur si matur, renunta la vise si devine dur…. de ochii lui negrii ti-e frica sa fugi, iar el jinduieste la geaca de blugi………. acum copilu-are geaca de blugi, dar pan la Hollywood tot n-ai cum s-ajungi, palatu-i departe iar banii-s putini, dar mai aproape e sticla de vin……… trec anii si geaca de blugi s-a uzat, iar el din copil devine barbat, dar banii-s din ce in ce mai putini, iar asta-i rachiu, asta nu este vin…………… mai trec ani si el iese de la metrou, la stop e o gagica cu un bmw nou, dar cantecul asta n-are happy-end, bmw-ul dispare, baiatu-i dement…….. apoi, intr-o zi asteptand pe peron, o mama il vede c-o sticla de rom, tu, Radule, mama, asa n-ai s-ajungi………….. dar Radu vazuse geaca de blugï!

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.