Entry for June 19, 2006

Ile/ June 19, 2006/ Ganduri/ 0 comments

Ce te faci cand visele ti se implinesc? Ce te faci cand ai asteptat ceva, asa mult timp si intr-un final mai mult sau mai putin apoteotic, se si intampla? Ce te faci cand ti-ai dorit ani la rand sa scapi si intr-un final scapi? Cand ani la rand ai facut una sau alta si vine clipa eliberarii, in care nu mai trebuie sa faci, ce te faci atunci?

Nu ma intelegeti gresit sau nu interpretati asta altfel decat trebuie. Nu vreau inapoi la ce a fost… nu plang dupa anii facultatii… nu ma plang ca s-a terminat, din contra ma bucur teribil ca in sfarsit am scapat… oricum ar fi nu ma mai intorc inapoi… poate doar daca fac si master (oarecum putin probabil sa se intample asta, ma cunosc eu bine, dar oricum nu ar mai fi la fel).

Deci s-a terminat, for ever!! Dar, acum ce naiba mai urmeaza?? Vreau ceva nou! Vreau o viata noua!!! Vreau si eu… nu stiu ce… dar clar vreau altceva… vreau lucruri noi, vreau oameni noi, vreau situatii noi…nu stiu ce sa mai zic…. dar ma gandesc eu ca poate nu-i asa de greu… ca daca tot am terminat un capitol important, pot incepe ceva nou… cu cat mai putine legaturi cu trecutul… Vreau sa ma trezesc intr-o dimineata si sa-mi aduc aminte ca odata, candva, a fost altfel, si ca acum e mult mai bine ca atunci…  ca lucrurile s-au schimbat, ca viata s-a schimbat si ca eu nu mi-am luat nevasta urata si cam proasta…………. ca viata mea merge ca unsa… ca nu mai exista decat niste amintiri indepartate, cat mai indepartate a ceea ce a fost candva… Astept, dar mai bine nu, nu e bine sa astept, trebuie sa fac ceva daca chiar vreau sa se intample asta… asa ca nu mai astept nimic… plec chiar acum in cautarea noului… o sa-l gasesc in vis………………………………………………. in visele alea ale mele, care nu am stiut ca se si pot implinii pana nu s-a intamplat si prima minune si prima raza de soare in viata mea…………

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.