Entry for May 07, 2006

Ile/ May 7, 2006/ Yahoo!360/ 0 comments

19

Am reînceput de ceva vreme să beau cafea. Mi-a lipsit puțin, cred că i-am dus dorul… Dar eu nu beau cafea așa cum beau oamenii “normali”, dimineața, ci la prânz, uneori chiar seara și noaptea târziu și dimineața devreme pe la 2, 3… fără zahăr sau lapte, așa seacă, neagră!  E ușor ciudat… și am ajuns aproape dependentă de o cafea grozavă… cafeaua de la Mc.

Cafeau e pentru mine noua bere. De fapt e chair mai grozavă decât berea. Berea o beam în general seara când ieșeam în oraș cu gașca, acum pot să beau la orice oră cafeaua, oricât de dimineață, nu se uită nimeni urât la mine, nu e ca și cum aș fi alcoolică… și culmea e că are asupra mea ce efect vreau eu să aibă… pot să mă și îmbăt cu cafea… nu prea rău ce-i drept, nu pot să ajung sub masă de beată de la cafea, da’ pot să fiu la fel de aiurită și de veselă sau tristă ca atunci când beam bere… pot să mă și energizez dacă vreau! Pot să fac orice! Nu știu dacă de fapt  e de la cafea sau era de la bere sau e pur și simplu de la mine… așa sunt eu o aiurită veselă sau tristă… dupa cum bate vântul afară, dar mai mult în sufletul meu.

Mai e ceva cu cafeaua asta, fosta bere, poți s-o bei și singur, nu trebuie să bei cu cineva. Poți să stai singură în fața unei cești de cafea, s-o ți în brațe și să te gândești la ce vrei tu… la ce a fost, la ce-o să fie. Câteodată e și mai grozav să ai și prieteni în jur, să vorbești cu ei. Asa cum există prieteni cu care te duci la bere, exista prieteni cu care ieși la o cafea… cel mai grozav e să fie aceiași sau, și mai grozav eu beau cafea, ei bere… Precum zicea cineva, ei ajung pe sub masă de la bere, eu mă urc pe pereți de la atâta cafea….

E o era nouă, aproape nou-nouță, cu multă cafea în loc de bere… și cu multă viață…

Și apropo, cafeau mea nici nu îngrașă…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.