Ada Milea si puzzle-ul…

Ile/ December 12, 2009/ Culturale, Provocari/ 0 comments

Ma declar aproape invinsa de acest puzzle! N-am reusit sa-l fac nici pana acuma. Lasand la o parte lipsa de timp si alte cele, tot nu reusesc sa-l fac, e prea greu!!! Desi am facut la viata mea chiar si un puzzle alb-negru, la care nu aveam nici poza, puzzle-ul asta imi da mari batai de cap si nu prea inteleg de ce. E un puzzle cu multi cai. Am mai facut puzzle cu cai, unul chiar mai mare decat asta, dar asta de acum nu-mi iese si gata!!! Am inaintat foarte greu la el si aproape ca sunt impotmolita 🙁 Mai, mai ca m-as opri si m-as apuca de altul pentru ca am impresia ca stau foarte mult in loc si nu o sa mai apuc sa le fac pe celelalte. Ca pe vremuri cand mergeam la olimpiade si profesorii ne invatau ca, daca nu dam prea repede de capat la o problema, sa trecem mai departe si sa revenim spre sfarsit, asa macar apucam sa facem ce stim, asa si eu acuma…

N-am terminat puzzle-ul, dar macar am ajuns la concertul Adei Milea. Facultatea de Matematica a organizat concertul intr-un amfiteatru la Facultatea de Litere. Nu mai fusesem chiar de mult la facultate, asa ca ocazia a fost perfecta pentru a revedea vreo 2-3 profesori la concert si am mai sporovai despre altii, impreuna cu Cami (norocul meu ca ea a stiut despre concert si mi-a zis si mie :D) Acum ce sa va zic de concert, a fost Ada Milea, cine stie, cunoaste :))) Adica am ras cum n-am mai ras de un secol, parca… Cand am plecat ma durea burta de atata ras… a fost mai mult decat grozav…. Ada Milea impreuna cu Romulus Chiciuc si “copilul din sala” :))) au avut un concert de zile mari, cu piese in stilul ei clasic. Cred ca nu era cineva in sala care sa nu-i cunoasca toate operele :)) N-o mai auzisem de vreun an si am apreciat la adevarata valoare acest moment artistic nemaipomenit.

Ada Milea

P.S. 1 Poza e de pe site-ul Adei Milea.
P.S. 2 Titlul e pus asa, la plezneala, ca in ziare, spre a spori confuzia si a trezi interesul 😀

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.