Evadare…

Ile/ December 2, 2009/ Vacanta/ 4 comments

Pana apuc sa va scriu despre cum a fost la Venetia si Milano, daca o sa mai apuc vreodata :)), sa va povestesc cum a fost in evadarea rapida de zilele trecute. Aveam un fel de restanta de asta vara din concediu, Vulcanii Noroiosi, asa ca am fugit pana acolo.

Am dormit la Nehoiu si a doua zi am luat-o spre Brasov, caci si acolo aveam o restanta de papanasi, nu de la concediu ci chiar de mai devreme si nu era chiar o restanta, ca am mancat si data trecuta, dar am zis ca mai venim sa mancam papanasi la Brasov si n-am mai ajuns :)) A fost tare frumos la vulcani, dar cel mai frumos mi s-a parut drumul de la Nehoi pana pe la Intorsura Buzaului. Habar n-aveam de drumul asta, DN10, pe la Barajul Siriu. Nu ne-am oprit sa facem poze, dar puteti vedea cateva imagini aici.

Ne-am oprit in schimb la 10 km de Brasov la Biserica Fortificata Prejmer.

Cam asa am sarbatorit Sf. Andrei si Ziua Romaniei 🙂

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

4 Comments

  1. te invidiez pentru vulcani:)

    1. da… mai frumos decat ma asteptam…. de fapt nu ma asteptam sa fie asa 🙂

    1. mai urati :p

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.