E toamnă-n septembrie

Ile/ September 9, 2016/ Ganduri/ 0 comments

Try To Remember...

A trecut iar ceva timp de la ultima postare pe blog. Am mai vrut să scriu de câteva ori, am chiar și niște drafturi salvate. Am scris o postare pe hartie, lungă tare, pe care n-am ajuns să o transcriu niciodată. Nimic din toate astea de fapt nu se întâmplă pentru prima dată, dar e ok. Nu vreau să trăiesc, cel puțin nu acum, cu presiune că ar trebui să scriu aici sau în altă parte. O să scriu când și cum o să simt și o să pot.

E toamnă iar și parcă simt asta mai bine acum, întoarsă de la 34 de grade din România la doar 16 grade aici. În Liverpool nu e niciodată prea cald așa că vezi greu când vara a devenit toamnă.

Toamna asta mă găsește angajată așa cum nu s-a mai întâmplat de secole. Sigur, un secol nu are doar 7 ani, dar pare mult de atunci, de la ultimul meu contract de muncă. Lucrurile sunt pe alocuri total diferite, dar din păcate și seamănă destul de tare. Diferența e că acum trăiesc cu o pasiune și că într-un felul sau altul vreau să fac din pasiunea asta viața mea. O să mă străduiesc, dacă nu cumva o să lupt cu toată ființa mea, să nu mai las lucrurile și mai ales oamenii, să-mi distruga plăcerea muncitului, o să caut să fac mai mult și mai bine, nu o să mă mai mulțumesc cu ce găsesc, deși pentru moment asta pare că am făcut. Adevărul e că am făcut primul pas și că trebuia să încep de undeva, dar o să încerc să fac mai repede pasul al doilea, n-am să mai aștept atât de la oameni și am să caut ceea ce merit, pentru știu că merit mai mult și mai ales că pot mai mult și vreau mai mult. De data asta e vorba de o pasiune puternică în joc și sper din tot sufletul că n-am să mai las pe nimeni să îmi distrugă și pasiunea asta!

E toamnă-n septembrie… Try To Remember…

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.