Summer 2015…

Ile/ June 23, 2015/ Ganduri/ 0 comments

Dacă tot am intrat două zile la rând pe blog, am băgat și eu de seamă că rămăsesem cu lalelele din primăvară. Adevărul e că aici, în vara asta caniculară 😀 , e mai frig ca primăvara în țară sau aproape. Nu mă plâng, e bine, mă simt în elementul meu! În schimb header-ul trebuia clar schimbat.

Mi-am imaginat cu ochii minții cam cum aș vrea să arate și am purces la făcut poze. Două dintre cele cinci poze le aveam deja, așa că mi-a rămas să le fac pe celelalte 3. N-o să mă ascund după degete, îmi place mult ce a ieșit. Se putea un pic mai bine, dar e foarte bine și așa.

Header_SUMMER 2015

Toate cele 5 poze sunt făcute aici, în Scoția.

Prima e o poză cu cafeaua de dimineață și agenda/jurnal, făcută pe pervazul ferestrei într-o dimineață leneșă de duminică.

Ganduri la cafea...

A doua poză e ceea ce se vede, un mac! Un mac roșu imens! Așa mi l-am dorit, roșu, căci aici, in UK, se găsesc maci de toate culorile: albi, galbeni, o mulțime de nunațe de portocaliu… Habar n-aveam că există așa ceva. În grădina casei am găsit ieri o adunătură de maci roșii imenși.

Mac...

Anul trecut mi s-a pus pata să îmi iau teneși. Mi-a plăcut mult culoarea… Prima dată când i-am încălțat mi-au distrus picioarele așa de rău că nici încălțată cu altceva nu am putu ieși din casă câteva zile. A trecut, mi-am revenit și între timp am și început să ne înțelegem mai bine. I-am scos ieri la o plimbare prin grădina casei și pe plajă și i-am surprins în iarbă!

Dor de duca...

E, cu marea e o poveste complicată… O iubesc mult, nu știu să explic de ce. Din martie și până acum practic trăiesc la mare, mai sus sau mai jos, pe coasta estică a Marii Britanii. E o nebunie pentru mine! Nu-i vreme de stat la soare, nu-i vreme de bălăcit în apă, dar e vremea perfectă pentru mine să stau și să mă uit la ea… Sunt fascinată… Poza am făcut-o tot ieri.

Elie Beach...
Ultima poză e făcută în prima zi când am ajuns în casa asta și m-am îndrăgostit iremediabil de fereastra asta, de locul ăsta. Un pahar de vin și o carte bună, să tot stai în fotoliu să citești și să te pierzi în gânduri…

Wine on window...Le-am strâns pe toate ca pe niște poze dragi pe care le-am pus în rame pe peretele casei mele virtuale.

 

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.