I <3 May

Ile/ May 1, 2015/ Ganduri/ 0 comments

E inevitabil să iubesc luna mai. Luna mai e luna mea cum nu mai e nicio altă lună a anului și lăsând la o parte toate motivele de băut e și o lună așa frumoasă…
I <3 MAY

Pentru prima dată în viață am fost de 1 mai la mare. N-am fost niciodată de 1 mai în Vamă și probabil de acum sunt și cam bătrână :)) iar plimbarea de anul ăsta din Whitby nici nu are vreo legătură cu ce se întâmplă în Vamă, dar eu m-am simțit iar și iar fericită să văd marea, mai ales că încă nu se strânsese lumea. Am văzut anul ăsta marea atât de mult că cineva s-ar putea gândi că m-am plictist deja de ea, dar adevărul e că nu cred că m-aș plictisi vreodată să o privesc. Adevărul este că mi se pare fascinantă!

O să scriu probabil la un moment dat despre Whitby, orașul care m-a fermecat atât de tare și unde m-aș muta cu mare drag.
Whitby, UK

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.