Să nu uiți niciodată…

Ile/ November 12, 2013/ Ganduri/ 0 comments

Nu-i prima dată când mi-o spun, dar o mai spun o dată: să nu uiți niciodată oamenii cărora le-ai dat foarte mult și care n-au știut decât să-ți întoarcă spatele și să calce în picioare tot ce ai făcut tu, tot ce le-ai oferit tu și asta doar pentru că au putut!

E marți! De dimineața mai spre prânz m-am gândit să scriu și n-am sțiut ce și acum sunt tristă, nervoasă, supărată! După ce am polemizat intens pe tema egoismului uman în general și mai apoi despre cum oamenii fac copii din egoism și tot din egoism nu fac copii, m-am mai enervat puțin că n-am știut ce altceva să fac! 

Mi s-a reproșat cum că aș avea așteptări prea mari de la oameni și viață în general și adevărul e că am tot auzit asta în ultimul timp. Serios? Pâi ce naiba să am? Adică dacă eu sunt drăguță și amabilă până în pânzele albe cu oamenii, la ce dracu să mă aștept de la oamenii ăștia? Să mă aștept să îmi dea în cap și să mă scuipe în față?? Serios? Astea ar fi așteptările normale pe care ar trebui eu să le am de la niște oameni cu care eu m-am purtat mai mult decât civilizat, m-am purtat prietenește și le-am fost alături când mi-au cerut-o? Le-am fost alături și când n-au avut gură să mi-o ceară  și am ajutat cu ce-am putut și ei?? Ei ce? Ei nimic! Pentru că sunt probabil niște oameni de nimic! La ce altceva să mâ gândesc? Ce altceva să cred?

Da, sunt nervoasă! Varianta asta, pe care o scriu acum e oricum o variantă mult mai pașnică decât am scris-o prima dată! Aș avea niște cuvinte mult mai expresive să descriu tot ce simt, dar decența mă împidică să le folosesc, așa că rămâne doar atât! Oricum când am să recitesc acest text o să știu despre ce-i vorba și o să fie de ajuns! O să știu eu care-s cuvintele nespuse și nescrise aici! Oricum mai am și varianta inițială în care lucrurile erau scrise mai clar!

Trecând peste toată furia de acum, mă bucur un pic, căci prea tare mi-e frică momentan să o fac. Cică aparatul meu foto e reparat în sfârșit și e în drum spre casă. Săptămâna viitoare poate am cu ce pozaaaaaaa!!! Ce frumos ar fi! I-aș da drcu pe toți oamenii aștia de care m-am cam săturat!

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.