1/2 2013…

Ile/ July 1, 2013/ Ganduri/ 0 comments

Dap, prima jumătate de an din 2013 s-a dus. Nu știu să zic excat ce am făcut în ea, dar știu că mi se pare că anul nou a fost demult… Aproape că nu îmi mai aduc aminte exact gustul tortului de atunci, dar știu precis că a fost genial și asta nu doar pentru că l-am făcut eu, ci pentru că a fost într-adevăr genial!

Lucky 13

Nu știu dacă a fost cel mai norocos an până acum, dar știu că la un moment dat am învățat să cred că uneori tot răul e spre bine și că toate lucrurile se întâmplă pentru un motiv și că întoteauna trebuie să vezi partea bună a lucrurilor, chiar și atunci, sau mai ales atunci când nu pare evidentă!

Trecând peste toate aceste vorbe care par cumva scoase de prin cărți motivaționale sau cam așa,  zic că oricum e bine, că soarele pare să răsară și pe strada mea, că reușesc cumva să-mi revin din toate, că reușesc cumva să mă tratez.

Nu, nu, nu iau pastile :D, nu trag nimic pe nas… e pur și simplu ceva mai bine. Rămâne de văzut cât și până când și cum.

Mereu am câte un plan, mereu îmi aleargă mintea spre ceva, cu aplicatul e mai greu, dar poate n-o să mai fie așa.

Nu știu ce altceva să spun, nu știu ce altceva să recunosc. E luni, e întâi, e bine! Good luck everyone!

[Facebook_Comments_Widget title=”” appId=”” href=”” numPosts=”5″ width=”600″ color=”light” code=”html5″ ]

Share this Post

About Ile

Eu sunt Ile și scriu pe blogul ăsta într-o formă sau alta de aproape 10 ani. Sunt gândurile mele despre orice, sunt frustrările și bucuriile mele, sunt trăirile mele și o parte din viața mea așternute pe pagina asta virtuală așa cum mi-au venit tastele la mână.

Lasă-mi un comentariu...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.